MiekeTrouwt.nl

Persoonlijk en sfeervol

WVS Logo

 

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:

Websites, web hosting, domein registratie, apps, web applicties, internet programmeren

Hoe ik werk

Contact en kennismaking

Als u samen besloten heeft om uw relatie te bezegelen met een mooie huwelijksvoltrekking dan kunt u via deze website of telefonisch contact met mij opnemen.

Wij maken dan een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en kunnen wij met elkaar al uw wensen met betrekking tot de ceremonie samen doornemen.

Ik heb bij een gesprek met een bruidspaar een uitgebreide vragenlijst waaruit ik kan putten en zodoende leer ik bruid en bruidegom in een gesprek goed kennen.

Ik ga met deze informatie zeer discreet en respectvol om en zal moeilijke of verdrietige momenten uit uw leven zo gevoelig mogelijk proberen te verwoorden.

Persoonlijke toespraak, humor en vrolijkheid 

In een persoonlijke toespraak die helemaal voor jullie is geschreven vertel ik over herinneringen aan mooie en emotionele gebeurtenissen uit beider leven, over jullie kennismaking en huwelijksaanzoek, maar ook over de mens die je geworden bent. Èn in de toespraak is er altijd plaats voor humor en vrolijkheid, want trouwen is immers emotie en daar hoort zeker een lach bij!

Talen 

Ik kan de toespraak voor een gedeelte in het Frans*, Duits en Engels en zelfs in "ons" eigen dialect, het West-Fries, voordragen. Daarnaast is het mogelijk om gasten uit veel andere landen in hun eigen taal te verwelkomen.

* Voor een complete Franse tekst van de huwelijksspeech kan tegen een meerprijs gezorgd worden. Vraag om een prijsopgave hiervoor.

Kinderen 

Kinderen spelen een belangrijke rol bij de huwelijksceremonie en ik vind het erg leuk om ze er bij te betrekken.