MiekeTrouwt.nl

Persoonlijk en sfeervol

WVS Logo

 

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:

Websites, web hosting, domein registratie, apps, web applicties, internet programmeren

Een bijzonder vrolijke en spontane ambtenaar

Mieke is een bijzonder vrolijke en spontane ambtenaar. Wij hebben een prachtige dag gehad, mede dankzij haar, ze neemt de tijd voor je en zorgt dat alle wensen die je hebt zoveel mogelijk haalbaar zijn.

Wat een prachtige en emotionele speech!

Wij willen aan andere bruidsparen Mieke aanraden omdat zij een vrouw is die zich zo ontzettend in kan leven in de ander en ze tovert een lach en een traan bij iedereen op het gezicht tijdens de ceremonie!

Lieve Mieke, onwijs bedankt voor alles, want dank zij jou hebben wij een mooie ceremonie gehad waar we altijd met een glimlach op terug zullen kijken.

 

Liefs, Rosa & Martijn Harlaar

Dankbaar voor je ervaring en flexibiliteit

Mieke,

 

Wat hebben we het met jou getroffen. We zijn dankbaar voor je ervaring en flexibiliteit die we (helaas) hard nodig hebben gehad.

Het begon met een persoonlijk gesprek op een zonnige avond in Hoorn. Daar hebben wij ons bijzondere verhaal met jou gedeeld. Ons verleden, het heden en de toekomst. Vooral het heden was een belangrijk onderdeel van ons huwelijk. Je luisterde aandachtig stelde veel vragen en had alle begrip voor onze situatie. Wij moesten namelijk binnen een paar weken trouwen. 

Na ons leuke en gezellige persoonlijke gesprek ben je aan de slag gegaan met de speech. We hadden niet veel tijd, maar je gaf ons het vertrouwen dat de speech ruim van tevoren klaar zou zijn.

Vanwege een terminaal zieke vader die sneller dan gedacht achteruit ging moesten wij ineens alles nog een versnelling hoger gaan regelen. In plaats van weken, werden het dagen. Je hebt met ons meegedacht over het regelen en stelde ons gerust dat alles goed zou komen. 

En alles is goed gekomen. Wat een prachtige en warme persoonlijke speech heb je voor ons gemaakt. Ons verhaal kwam goed naar voren en er zaten mooie gedichten in. Ook op de locatie zelf die op de avond zelf nog aangepast moest worden heb je nog meegedacht over de vorm van de ceremonie. Daarnaast heeft iedereen de ceremonie in volle bewustzijn mee mogen maken. 

Mieke, nogmaals hartelijk bedankt voor je hulp. Je hebt ons geholpen met het vormen van kostbare en liefdevolle herinneringen die we voor altijd mee mogen dragen.

 

Lieve groet,

 

Mitchell & Alexandra

Mooie woorden

We willen je heel hartelijk bedanken voor de mooie woorden, gedichten en hele fijne ceremonie. We vonden je super leuk en we zullen je aanraden bij andere bruidsparen. De dag is precies zo verlopen als gepland. Helemaal super en zelfs het weer heeft meegewerkt. Fijn dat jij er ook van hebt genoten.

Dikke kus en misschien zien we je bij een ander huwelijk.

Groeten en kus,

Mr. And Mrs. White

Precies zoals wij graag wilden

Beste Mieke,

 

Hierbij willen wij U bedanken voor de mooie speech en prachtige gedichten. Wij hadden het zelf niet beter kunnen zeggen!

Het was een heerlijke dag waar wij met liefde en geluk op terug kijken. Precies zoals wij graag wilden.

 

Lieve groet,

Fred en Marrit

Mieke heeft onze trouwdag tot een bijzondere dag gemaakt

Mieke heeft onze trouwdag tot een bijzondere dag gemaakt. Met veel aandacht voor ons persoonlijk en aan het einde een mooi toepasselijk gedichtje dat ze voor ons had uitgezocht en voordroeg. Bedankt dat mede door jou deze trouwdag een onvergetelijke dag is geworden.

groetjes van Els en Bart

 

Mieke heeft onze trouwdag tot een bijzondere dag gemaakt

 

Buiten trouwen was onze wens en gelukkig kwam deze wens ook uit

Lieve Mieke,

 

Wat hebben wij genoten op onze trouwdag. Buiten trouwen was onze wens en gelukkig kwam deze wens ook uit.

We hebben genoten van de ceremonie precies gegaan zoals we wilden.... Behalve dan de zoekgeraakte ring ⯑.

Ook de gesprekjes die we hadden voor ons trouwen gaven ons meteen een goed gevoel. 

Kortom het was fantastisch onze dank is groot.

 

Liefs Esther en Martin Scheveers 

Meedenken met onze ideeën

We willen je graag voordat we op vakantie gaan nog een berichtje sturen, om je te bedanken voor de leuke en mooie woorden tijdens de ceremonie!

We hebben het beide ervaren als een vrolijke en ook mooie ceremonie. 

Dit geldt ook voor de mensen die er bij waren.

Het was in de voorbereiding leuk dat je mee wilde denken met onze ideeën en deze ook enthousiast hebt toegepast.

 

Groeten Maaike en Rowan

Mooie en liefdevolle huwelijksceremonie

Hallo Mieke,

Nog bedankt voor je mooie en liefdevolle huwelijksceremonie  op 3 mei 2017 in dat leuke kleine raadhuisje van Spanbroek. We hebben ervan genoten, zo mooi om dat met onze kinderen te mogen meemaken.

Je hebt veel tijd in de voorbereiding gestopt dat maakt het dan ook bijzonder mooi om er op terug te kijken.

Groetjes Beda en Peter

Precies zoals we ons hadden voorgesteld

Lieve Mieke,

Wat hebben wij ontzettend genoten van de huwelijksceremonie, precies zoals we ons hadden voorgesteld! 

Heel erg persoonlijk, niet te kort, niet te lang en ontzettend fijn dat u zo flexibel was dat we toch zelf nog een stuk konden zeggen naar elkaar toe terwijl dit in eerste instantie nog helemaal niet was afgesproken. 

Het kennismakingsgesprek was al heel gezellig, we hadden meteen een klik en vanaf dat moment hebben we ons geen moment zorgen gemaakt over de ceremonie. U wist precies de dingen te benoemen die voor ons heel belangrijk waren en U bracht dit op een hele prettige, warme en persoonlijke manier tijdens uw verhaal. 

Ook het meedenken en de flexibiliteit met betrekking tot de locatie waarderen wij enorm; een droom die uitkwam!

Heel hartelijk bedankt, uw bijdrage aan deze onvergetelijke dag was echt super!

 

Groetjes Larissa & Mark van der Heijden