MiekeTrouwt.nl

Persoonlijk en sfeervol

WVS Logo

 

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:

Websites, web hosting, domein registratie, apps, web applicties, internet programmeren

Dankbaar voor je ervaring en flexibiliteit

Mieke,

 

Wat hebben we het met jou getroffen. We zijn dankbaar voor je ervaring en flexibiliteit die we (helaas) hard nodig hebben gehad.

Het begon met een persoonlijk gesprek op een zonnige avond in Hoorn. Daar hebben wij ons bijzondere verhaal met jou gedeeld. Ons verleden, het heden en de toekomst. Vooral het heden was een belangrijk onderdeel van ons huwelijk. Je luisterde aandachtig stelde veel vragen en had alle begrip voor onze situatie. Wij moesten namelijk binnen een paar weken trouwen. 

Na ons leuke en gezellige persoonlijke gesprek ben je aan de slag gegaan met de speech. We hadden niet veel tijd, maar je gaf ons het vertrouwen dat de speech ruim van tevoren klaar zou zijn.

Vanwege een terminaal zieke vader die sneller dan gedacht achteruit ging moesten wij ineens alles nog een versnelling hoger gaan regelen. In plaats van weken, werden het dagen. Je hebt met ons meegedacht over het regelen en stelde ons gerust dat alles goed zou komen. 

En alles is goed gekomen. Wat een prachtige en warme persoonlijke speech heb je voor ons gemaakt. Ons verhaal kwam goed naar voren en er zaten mooie gedichten in. Ook op de locatie zelf die op de avond zelf nog aangepast moest worden heb je nog meegedacht over de vorm van de ceremonie. Daarnaast heeft iedereen de ceremonie in volle bewustzijn mee mogen maken. 

Mieke, nogmaals hartelijk bedankt voor je hulp. Je hebt ons geholpen met het vormen van kostbare en liefdevolle herinneringen die we voor altijd mee mogen dragen.

 

Lieve groet,

 

Mitchell & Alexandra