MiekeTrouwt.nl

Persoonlijk en sfeervol

WVS Logo

 

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:

Websites, web hosting, domein registratie, apps, web applicties, internet programmeren

Trouwambtenaar

Welkom op mijn website als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Sinds 2002 werk ik als "trouwambtenaar" voor diverse gemeenten in West-Friesland (Noord-Holland):

Deze Gemeentes hebben allemaal mooie en bijzondere trouwlocaties, maar als uw keuze op een locatie valt die niet officieel als trouwlocatie is aangewezen dan kan ik u daar ook in adviseren, want elk bruidspaar droomt toch van een trouwceremonie die helemaal aan al hun wensen en ideeën voldoet! Je droomt van de mooiste dag van je leven! 

Ik kan jullie op een officiële, door de gemeente erkende, locatie trouwen. Maar ook als familieleden of vrienden een andere mooie en bijzondere plek tot hun beschikking hebben, is dat geen probleem. Wat jullie keuze qua locatie ook is: samen, jullie en ik, kijken hoe we van jullie trouwceremonie een heel speciale en onvergetelijke ceremonie kunnen maken.

Ik maak van uw huwelijksplechtigheid een persoonlijke en sfeervolle gebeurtenis.

Trouwen in een ander gedeelte van Nederland

Als trouwambtenaar kan ik in iedere gemeente in Nederland voor één dag worden aangesteld om jullie te trouwen. Dat is geen ingewikkelde procedure omdat ik al beëdigd trouwambtenaar ben.

Meestal verzorg ik de hele ceremonie, maar in sommige gemeenten is het echter verplicht dat een ambtenaar uit de betreffende gemeente het officiële gedeelte doet.

De ceremonie zelf kan ik dan invullen naar jullie eigen wensen en ideeën.

Trouwen op een door jullie zelf gekozen locatie

Jullie kunnen ook op een zelfgekozen, niet door de gemeente als officieel aangewezen trouwlocatie, door mij getrouwd worden. Het huwelijk is dan al eerder op het gemeentehuis voltrokken. Dat kan eventueel zelfs kosteloos. In dat geval trouw ik jullie later voor alle genodigden, op de locatie die je zelf hebt uitgekozen en op het moment dat je zelf bepaalt.

Deze trouwceremonie "met alles er op en er aan" kan een verrassend begin zijn van een feestelijke en heel bijzondere dag.

Maar ook als een door niemand verwacht begin van een feest in een echt kasteel of in jullie stamcafé of zelfs gewoon in jullie eigen huis, kortom, het wordt altijd een moment om nooit te vergeten, want(bijna) alles is mogelijk en (bijna) niets is onmogelijk..

Maar…. jullie kunnen je ook laten trouwen door een Nederlandse ambtenaar in het buitenland!  

De daarvoor benodigde documenten worden in jullie gemeente geregeld. De ceremonie wordt dan door mij op jullie trouwlocatie in het buitenland gedaan.

Voor verdere informatie hierover kunt U contact met mij opnemen.

Weigerambtenaar? Nadrukkelijk NEE

Omdat ik het heel fijn vind om een vrouw/vrouw of een man/man huwelijk te mogen sluiten. Ik ben er nog steeds trots op in Nederland te wonen, want wij waren immers het eerste land waar het vrouw/vrouw en het man/man huwelijk werd toegestaan!